Takk for meg

Hun har vært 6 år i Kampen menighet. Her er Claire Gouldthorps, trosopplærer og diakonimedarbeider, sin avskjedshilsen.

Jeg vil gjerne takke! Først til menigheten for måten jeg har blitt tatt imot på, for muligheten til å jobbe kreativt med flotte kolleger, og for omsorg og støtte i de periodene da jeg fikk mine to barn.

Jeg vil takke alle de flotte mødre, fedre og babyer jeg har hatt på babysang og småbarnssang gjennom de siste seks årene. Dere gjorde jobben min ekstra kjekk. Det har vært utrolig koselig å bli kjent med så mange av dere.

Takk til diakoniutvalget som har vært viktig støttespiller for meg. Og tusen takk til mine gode kolleger – dere er supre!

Masse lykke til i en spennende framtid for menigheten!

Hilsen Claire

Under ser du noen glimt fra Claire Gouldthorp sin tid i Kampen menighet.

1) Fortelling på dåpsskolen, 2) Gjør klar for appelsinandakt med konfirmanter og Lys Våken-gjengen, 3) Ansiktsmaling på Barnas Dag sammen med tidligere formann i menighetsrådet, Trine O.Lande, 3) På post på det årlige juleverkstedet