Hilsen fra Kjersti prest

Sokneprest Kjersti Wee har holdt sin avsjedsgudstjeneste i Kampen. Les hennes avskjedshilsen her!

Kjære alle i Kampen menighet!

Tusen takk for at dere alle tok så godt imot meg og tusen takk for et fantastisk flott år. Jeg kommer til å savne dere og håper jeg får anledning til å være litt vikar dersom det etter hvert skulle bli behov for det.

Det er med blandede følelser at jeg nå etter hvert skal slutte som sokneprest i Kampen kirke. Jeg gleder meg selvsagt veldig til å fortsette med studier innen både ledelse og teologi. Det er alltid spennende å utvide horisonten og lære nye ting og nå var tidspunktet riktig for meg. Dette til tross for at en av konfirmantene utbrøt dette, da jeg fortalte jeg skulle studere: «Hæ? Er ikke du altfor gammel til det? Du er jo minst 60 år gammel!». Det er mulig han har litt rett, men jeg tenker vi aldri blir for gamle til å lære noe nytt.

Grunnen til at jeg synes det er veldig trist å forlate jobben min i Kampen, er alle de kjekke menneskene her. Jeg er imponert over alle dere flotte mennesker som trofast kommer til gudstjeneste – vi som er prester i Kampen er heldige! Jeg kommer til å savne alle dåpsbarna, for dåp er som mange vet, en av de tingene jeg liker godt i min tjeneste. Så kommer jeg også til å savne alle de gode kollegaene mine. Jeg er veldig takknemlig for at jeg ble så godt tatt imot av kjekke og dyktige kollegaer. Tusen takk til Romalda som passet på meg og vannet blomsten min.

Det har også vært en fryd å ha ansvaret for de kjekke konfirmantene våre. Jeg føler meg heldig som har fått bli kjent med så flott ungdom og for at jeg får anledning til å følge dem helt frem til konfirmasjonsdagen i mai.

Jeg ønsker dere alt godt og ber om Guds rike velsignelse over hele menigheten videre.

Max bless!

Under noen glimt fra Kjerstis tid i Kampen: 1) Alternativ preken der menigheten var sauer 2) Friluftsgudsjeneste utenfor kirken 3) Fra høsttakkefesten 4) Kjersti får blomst fra menighetsrådsformann Ragnhild Hadland under kirkekafen 6.januar 2019