Medhjelper i barnearbeidet

Vi har bruk for voksne i alle aldre!

Har du tid og lyst til å være med som ekstra voksen-leder i arrangementene vi har for barn?
Dette er hva du kan være med på:

Ekstra-voksen på enkeltarrangement
For eksempel ta ansvar for en formingspost på Lys Våken (første helg i advent) eller Tårnagenthelg - eller være med som voksen-leder når barna har oppdrag utendørs på disse arrangementene. Det er også andre tiltak for barn vi gjerne skulle hatt med en ekstra voksen, enten trenger vi deg som vil være med å gjøre noe praktisk (rydde, dekke på, lage mat) eller deg som har tid å prate litt ekstra med barna. Ønsker du å bidra innimellom kan du stå på en ringe-liste, så tar vi kontakt i forkant av arrangement der vi gjerne skulle vært flere voksne!

"Matmor" på Babysang
Våren 2018 er det Babysang tirsdager kl 10.30. Vi ønsker oss en "matmor" eller "matfar" som kan lage istand lunsjen for deltagerne, og være med i drøsen når vi spiser. Vi står for innkjøp av matvarer, "matmor" lager maten klar og tar ansvar for opprydning i etterkant. En kjempehyggelig oppgve for deg som liker småbarnsfasen!

Juleverksted
Hver desember har vi juleverksted for hele familien med ulike formingsstasjoner. Har du lyst å være med å ta ansvar for en stasjon? Vi i staben har idéer til hva som kan lages og står for innkjøp av materiell. På juleverksted er det topp stemning og mange glade barn!

Søndagsskole
Vi er en gjeng på 4-5 mødre som tar ansvar for 2-3 søndagsskoler i semesteret. Vi har inspirasjonssamling sammen i starten av hvert semester. Vi har laget vår egen mal for hvordan vi ønsker søndagsskolen i Kampen, og bruker mye av Søndagsskolen Norge sitt Sprell Levende-materiell. En kjempekjekk og givende oppgave!

Vil du stå på ringe-liste eller være med på en av tilbudene over?
Ta kontakt med trosopplærer og diakonimedarbeider Claire: 46 62 87 25, epost: cg779@kirken.no

 

Litt voksenhjelp på juleverksted 2017