Førsteklasses - påmelding åpnet!

20.august er alle som begynner på skolen i 1.klasse velkommen til helt FØRSTEKLASSES i Kampen kirke!

"Førsteklasses" er et opplegg for trygg skolestart der barna både kan bli kjent med flere av 1.klassingene i nærmiljøet og sin lokale kirke. Vi inviterer til en samling rundt skolestart. Det blir middag for sultne mager!

Førsteklasses 2020 skjer torsdag 20.august kl 16.30 til ca 18.00

PÅMELDINGSKJEMA HER

Ønsker foresatte å være med å spise? Skriv det i kommentarfeltet i påmeldingsskjemaet.

Invitasjon

Invitasjon sendes ut til postkassen ca 2 uker i forkant. Den går til  alle 6-åringer (som blir 6 år i løpet av året) i vår menighet som er registrert døpt eller tilhørig i Den norske kirke på bakgrunn av foreldres medlemskap. Barn som ikke er registrert er også hjertelig velkommen! Påmelding skjer via lenken lenger opp i teksten.

Litt av innholdet på samlingen:

• Skattjakt!
  • Fortelling
  • Middag & no` godt
  • Premier

Å være 1.klassing
Fra å være størst i barnehagen - er du plutselig blitt minst. Det kan være både spennende og litt skummelt når det er mange nye og ukjente barn. Uansett om du kjenner mange eller få når du begynner på skolen, er en ting sikkert: Du er FØRSTEKLASSES uansett.
Vi skal snakke om det å være venner. Om hva venner kan gjøre for at alle skal ha det kjekt. Og om å dele.

Her er noen glimt fra tidligere Førsteklasses: