Våre misjonsprosjekt

Sat-7, en alternativ stemme i Midt-Østen. Menighetsbygging i Japan. To  forskjellige steder i verden og to forskjellige typer arbeid. Begge betyr mye for mange.

Kampen kirke har en lang tradisjon for å velge ut misjonsprosjekt som er en del av vår nabo NMS sitt verdensvide arbeid. Misjonsutvalget følger opp arbeidet på vegne av menigheten.
Du kan gi en gave ved å nytte kontonummer 8220 02 05057. Merk gjerne med prosjektnummeret til prosjektet du vil støtte.

Sat 7, en kristen tv-stasjon - prosjektnummer 824 883

Sat-7 er en viktig stemme i Midt-Østen, en alternativ stemme. Debatt, samfunn, undervisning, barne-TV. Kanalen sender alle typer program, på arabisk, farsi og tyrkisk. Den har vokst seg både profesjonell og populær. En enorm viktig stemme i denne delen av verden, sier tidligere medlem i Kampen menighetsråd, Åslaug Ihle Thingæs. Hun kjenner prosjektet svært godt da hun jobber som Midtøsten-representant for NMS. Slik har vi en spesiell "link" til prosjektet også gjennom henne.

Ungdomsarbeid i Japan - prosjektnummer 542 396

Ingeborg Marie Alfsvåg har vokst opp i Kampen. Hun er gift med Torkel Ekenes, og sammen har de dratt til Japan for å jobbe som misjonærer. Det er ekstra kjekt å støtte et prosjekt som har medarbeidere som kommer fra vår egen menighet! Torkel har allerede skrevet en hilsen til oss, i Kampen menighetsblad nr 3/16. Paret skal bidra i ungdomsarbeidet i Kinki-kirkens menigheter.

Last gjerne ned brosjyren for misjonsprosjektene
Brosjyren finner du også i vestibylen i Kampen kirke