Konfirmant 2022 info og påmelding

Her finner du info om og lenke til påmelding for konfirmanter 2021/2022!

Da var det endelig klart for påmelding til konfirmantåret 2021/2022! Nederst i denne artikkelen finner du to lenker til påmelding, og du skal melde på din konfirmant på begge. Viktig at du leser gjennom informasjonen her før du melder på din konfirmant!

Den første lenken, "Påmelding Kampen konfirmant", er påmelding til det lokale opplegget i Kampen. Den andre lenken, "Påmelding aktivitetsgrupper", er påmelding til aktivitetsgruppen som konfirmanten ønsker å være med i (konfirmanten skal bare melde seg på EN aktivitetsgruppe). Alle konfirmanter i Kampen skal være med på både det lokale opplegget i Kampen OG en aktivitetsgruppe. Begge deler er obligatorisk.

For å lese mer om hva de ulike aktivitetene inneholder, les deg opp på www.konfirmantistavanger.no / klikk her . Når du melder konfirmanten opp til en aktivitetsgruppe, husk og sjekke at aktiviteten foregår på et tidspunkt som passer. Hvis det er viktig for konfirmanten å være med noen han/hun kjenner bør konfirmantene avtale seg i mellom at de melder seg på samme aktivitet. Merk at det er et begrenset antall plasser på de ulike aktivitetene, og det er førstemann til mølla.

Konfirmantundervisningen i Kampen foregår ca 1-2 torsdager i måneden fra kl 1500-1700. I tillegg er det to lørdagsseminarer sammen med Stokka og St Johannes menigheter, konfirmanttreff i Ynglingen med flere Stavangermenigheter og overnatting/sosialt i kirken til våren. I tillegg skal konfirmantene delta på et visst antall gudstjenester i Kampen og Kirkens Nødhjelp sin Fasteaksjon. Mer nøyaktig informasjon om opplegget samt datoer blir sendt ut når det nærmer seg oppstart til høsten. Det første som skjer for konfirmantene i Kampen er kick-off fredag 1.oktober kl 1800 og presentasjonsgudstjeneste søndag 3.oktober kl 1100. Egenandelen for konfirmantåret betales i år til to separate mottakere. Egenandel for selve undervisningsopplegget i Kampen betales til Kampen (info om dette kommer litt uti konfirmantåret). I tillegg kommer det en egenandel til aktiviteten konfirmanten blir tatt inn på (for pris se infoen på de ulike aktivitetene på konfirmantistavanger.no).

Frist for å melde seg på til konfirmantopplegget i Kampen er 10.september 2021.

Konfirmasjon i Kampen 2022 er søndag 8.mai 2022 kl 1100 i Kampen kirke

Dersom dere har noen spørsmål er det bare å ta kontakt med sokneprest Marthe Kristine Østerud Primstad (mo757@kirken.no / 97092559) frem til 6.juni (da går hun ut i svangerskapspermisjon)

Fra 15.august: ta kontakt med fungerende sokneprest Torbjørn Nedrebø (tn473@kirken.no)

OBS! Påmeldingene åpner kl 0600 lørdag 15.mai!

NB! Husk og melde på konfirmanten i begge disse skjemaene!!

Påmelding Kampen konfirmant klikk her

Påmelding aktivitetsgrupper klikk her