Klart for Lys Våken 2019

Lørdag 30.november til søndag 1.desember er alle 6.klassinger i Kampen velkommen til å overnatte i kirka!

Lys Våken feires i kirker i hele landet! Kvelden før første søndag i advent er nemlig kirkas nyttårsaften.

Vi starter kl 15.00 lørdagen, og er ferdig ca kl 13.00 etter "kirkekaffen" på søndagen.
Meld deg på innen onsdag 27.november.

De som har vært med på Lys Våken tidligere, er spesielt invitert til å være med  igjen  - da som "minileder". Kryss av for dette i påmeldingskjema.

GÅ RETT TIL PÅMELDINGSSKJEMA FOR LYS VÅKEN 2019 HER

Lys Våken er en feiring av kirken sitt nyttår og en markering av start på adventstiden. Det skjer i mange menigheter i hele Norge! Tema for LysVåken i Kampen er å bry seg om andre. Vi  har fokus på å se og være oppmerksom i nærmiljøet, og vi vender blikket ut! I år, som i fjor, vil vi gi et bidrag til Kirkens Bymisjon i Stavanger. Her er stikkord fra programmet til Lys Våken i Kampen:

• Oppvarmingsleker og konkurranser
  • Vi lager lys, lykter og adventspynt
  • Synger sanger og øver på Lys Våken-dansen
  • Har "Sniken" ute - eller "Kirkegårdssafari"
  • Festmiddag
  • Gudstjensteverksted
  • Soveposesamling & kveldskos
  • Frokost & morgenstrekk
  • Forberede og delta i gudstjenesten
  • Kirkekaffe der familie og venner er velkommen

Pakkeliste og praktisk informasjon får du etter påmelding! Husk å melde fra om spesielle behov - alle 6. klassinger er velkommen!

Foreldre trengs!
For at Lys Våken skal gå trygt for seg - og at alle barna skal bli sett, trenger vi litt hjelp av foreldrene. Vi oppfordrer dere til å melde dere til en av disse oppgavene:
1: Kjøkkentjeneste før/etter festmiddagen  (1-2 timer)
2: Utelek(1.5 time)
3: Nattevakt (sove i kirka sammen med barna, møte ca kl 23.00)

Her kan du se film fra Lys Våken i Stavangerkirkene i fjor:

Nattastund 2019

Nattastund 2018