Søndagsskolen

Hver søndag - unntatt i skolens ferier og ved minimesse! Plan for høsten 2020 finner du under.

Det siste året har det blitt mange og lange korona-pauser for søndagsskolen. Nå gleder vi oss til å komme igang igjen høsten 2021!

Kampen kirkes søndagsskole møtes i gudstjenesten kl 11.00. Når søndagskoleverten kommer nedover midtgangen med det fargerike skiltet til søndagsskolen, ja da er det bare å følge på. Vi har nemlig verdens beste søndagsskolerom der vi kan boltre oss akkura som vi vil!

Opplegget for søndagskolen i Kampen er inspirert av Søndagskolen Norge sitt pedagogiske materiell Sprell Levende. Vi har fortelling, undringsstund, lystenning og velsignelse. Ofte lager vi noe kjekt, og like ofte leker vi forskjellige sprell-leker:)

De yngste (under 4 år) bør ha med seg en voksen.
De eldste, over 12 år kan gjerne være med som miniledere.

Bli med på søndagsskolista
Send en epost eller sms, med navn og din epostadresse, så får du beskjed hver gang det er søndagsskole i Kampen!

Kontakt: Kari Arnøy, ka665@kirken.no