Søndagsskolen

Hver søndag - unntatt i skolens ferier og ved minimesse! Plan for høsten 2020 finner du under.

Høstens datoer er: 6/9 20/9, 18/10, 25/10, 1/11, 8/11, 15/11, 6/12, 13/12 og 20/12. I tillegg kommer familiegudstjenester (minimesse), juleverksted, Lucia og mer!

Her kan du laste ned søndagskoleplanen for høsten 2020!

Kampen kirkes søndagsskole møtes i gudstjenesten kl 11.00. Når søndagskoleverten kommer nedover midtgangen med det fargerike skiltet til søndagsskolen, ja da er det bare å følge på. Vi har nemlig verdens beste søndagsskolerom der vi kan boltre oss akkura som vi vil!

Opplegget for søndagskolen i Kampen er inspirert av Søndagskolen Norge sitt pedagogiske materiell Sprell Levende. Vi har fortelling, undringsstund, lystenning og velsignelse. Ofte lager vi noe kjekt, og like ofte leker vi forskjellige sprell-leker:)

De yngste (under 4 år) bør ha med seg en voksen.
De eldste, over 12 år kan gjerne være med som miniledere.

Her kan du laste ned oversikt over datoer i høstsemesteret (kommer 1.juni)

Bli med på søndagsskolista
Send en epost eller sms, med navn og din epostadresse, så får du beskjed hver gang det er søndagsskole i Kampen!

Kontakt Beate E Dagestad
Epost: bd785@kirken.no