4-årsboken til alle barn!

Nå kan du melde på din 4-åring til å få 4-årsboken i Kampen kirke. Koselig samling 24.september. Utdeling i kirka skjer søndag 27.september på selveste Høsttakkefesten.

Elektronisk påmelding til 4-årsboka 2020 her

4-årssamlingen
Hvert år gjør kirkene spesielt stas på 4-åringene. I Kampen skjer det med 4-årssamling torsdag 24.september kl 16.15-18.30. Da kan barna få springe i kirkerommet, kle på presten, kikke i rommene og ikke minst få høre fortelling. Det blir boller og saft.

Utdeling av boka
4-årsboken (Den store barnebibelen med sine helsprø tegninger) deler vi ut til barna søndag 27.september. Gudstjeneste starter kl 11.00. Etterpå er barna og familiene spesielt velkomne til kirkesaft og kirkekaffe. Og helt sikkert is til alle som vi ha!

Invitasjon sendes i posten til alle som er registrert tilhørig i Den norske kirke og som bor i Kampen menighet. Får du ikke denne er du velkommen til å melde på din 4-åring likevel! Bruk det elektroniske påmeldingsskjemae under.

Spørsmål?
Ring Beate Dagestad (menighetspedagog) på tlf 99 56 86 11.

Glimt fra Barnebibelen, fra fortellingen om Moses i kurven.