Kampen kirkes pikekor

Klassisk kirkesang og spennende nytt. Variert sangoppdrag og masse kos! For jenter fra 5.klasse og til og med videregående

Kampen kirkes pikekor er ble startet januar 2018 og har allerede fortryllet mange med sin sang. Under kyndig ledelse av den erfarne dirigenten Ragnhild Zetterstrøm, lærer også jentene mye om stemmebruk og sangteknikk. De har sunget på gudstjenester, flere konserter, og i 2019 hadde de et spesielt oppdrag: koret ledet kongesangen da Kong Harald deltok på lunsjen for den nyinnsatte biskop Anne Lise Ådnøy. Hvert år er koret med på stor Lucia-feiring sammen med svanska kyrkan. Vi reiser på turer og har det sosialt sammen, og i høst skal vi delta på Sunniva-spelet, en musikalsk fortelling om St.Sunniva, Norges første helgen.

Koret øver hver onsdag kl 16.30 - 17.30.

Vi starter kl 16.00 med et enkelt måltid for de som vil. Vi ivaretar smittevern etter retningslinjer utarbeidet av helsmyndighetene i samarbeid med Norsk musikkråd.

ER DU INTERESSERT I Å BLI MED?
Kontakt dirigent Ragnhild Zetterstrøm tlf 975 13 100