Kampen kirkes pikekor

Klassisk kirkesang og spennende nytt. Variert sangoppdrag og masse kos! For jenter fra 5.klasse og til og med videregående

Pikekoret øver sammen med koret Kling Klang. Sunnivaspelet

Kampen kirkes pikekor  ble startet januar 2018. Under kyndig ledelse av den erfarne dirigenten Ragnhild Zetterstrøm lærer jentene mye om stemmebruk og sangteknikk, og blir kjent med et stort repertoar av korsanger. De har sunget på gudstjenester, flere konserter, og i 2019 hadde de et spesielt oppdrag: koret ledet kongesangen da Kong Harald deltok på lunsjen for den nyinnsatte biskop Anne Lise Ådnøy, sammen med flere andre kor i regionen. De eldste i koret deltar også i RUV- Regionalt ungdomskor vest- og i høst var koret på Selja for å framføre Sunniva-spelet sammen med de andre i RUV. Koret har en del samarbeid med Kammerkoret i Kampen kirke, i juni 2022 var pikekoret med og fremførte den flotte Schuberts messe i G-dur. Hvert år er koret med på stor Lucia-feiring sammen med svanska kyrkan. Vi reiser på turer og har det sosialt sammen, og i høst kommer også flere spennende oppdrag.

Koret øver hver tirsdag kl 14.30-15.30,

ER DU INTERESSERT I Å BLI MED?
Kontakt dirigent Ragnhild Hadland Zetterstrøm tlf 975 13 100 eller Synnøve Seibt 909 48 255

Kontakt:

Synnøve Seibt