Kampen kirkes kammerkor

Er du vår nye korsanger?

Koret har sprunget ut av korgruppa "Kampensangerne", og er menighetskoret for voksne her i Kampen. Vi er ca 12 sangere, fordelt på 4 stemmer. Flere av våre sangere synger også i andre kor, så koret er også åpent for deg som ikke kan få nok korsang! Til tross for strengt smittevern og begrensning på øvelser, gjennomførte vi flere arrangement i fjor- blant annet Egil Hovlands Allehelgensmesse for kor, orgel, blåsere, prest og menighet. Et annet høydepunkt var "9 lesninger før jul", der vi koste oss med å synge engelske carols. Vi samarbeider ofte med Kampen kirkes pikekor. I vår har vi ikke fått gjennomført noen øvelser pga koronarestriksjoner, men vi satser på bedre tider! Til høsten skal vi fremføre Allehelgensmessen igjen, 7.november- og også ha julekonsert og 9 lesninger før jul. Vi synger i tillegg på utvalgte gudstjenester i løpet av året. Vi øver tirsdager fra kl 20- 21.30. Interessert?

Kontakt:

Synnøve Seibt