Kampen kirkes kammerkor

Trenger du et kor å synge med i Stavanger? Prøv Kampen kirkes kammerkor!

Fremføring av Schuberts messe i G-dur sammen med pikekoret og solister

Kampen kirkes kammerkor er koret for voksne her i Kampen. Koret består for tiden av ca 10 sangere, fordelt på 4 stemmer. Vi er i alderen ca 30 år- 65 år, og vi har et klassisk repertoar. Flere av våre sangere synger også i andre kor, så koret er også åpent for deg som ikke kan få nok korsang! Det første vi øver til, er  Salmefest i St.Petri kirke 12.februar, der vi skal synge med mange andre kor.  Vi har også andre prosjekter, og samarbeider ofte med Kampen kirkes pikekor. Vi synger i tillegg på utvalgte gudstjenester i løpet av året. Vi øver annen hver tirsdag fra kl 20- 21.30 i oddetallsuker. Vårsemesteret starter 17.januar. Om du er interessert i å synge med oss, hører vi gjerne fra deg. Vi trenger spesielt alter og mannstemmer. Det er en fordel om du har korerfaring, og helst at du også leser litt noter.

Kontakt dirigent Synnøve Seibt for mer info.

Synnøve Seibt