Kampen kirkes kammerkor

Trenger du et kor å synge med i Stavanger? Prøv Kampen kirkes kammerkor!

Kampen kirkes kammerkor er koret for voksne her i Kampen, og koret tar inn nye sangere hele året. Vi har medlemmer fra ca 30 år og oppover, og vi har et klassisk repertoar. Vi har blant annet fremført Hovlands allehelgensmesse, og våren 2022 fremførte vi Schuberts messe i G-dur med strykeorkester og solister. Høsten 2023 fremførte vi deler av Requiem av Gabriel Fauré på allehelgensgudstjenesten i Kampen kirke, med strykekvartett og orgel. Flere av våre sangere synger også i andre kor, så koret er også åpent for deg som ikke kan få nok korsang! Ellers har vi alltid en julekonsert/julegudstjeneste, de siste årene har vi sunget engelske carols.Vi samarbeider ofte med Kampen kirkes pikekor. I tillegg synger vi på utvalgte gudstjenester i løpet av året. Vi øver annen hver tirsdag fra kl 20- 21.30 i partallsuker, oppstart er tirsdag 9.januar i Kampen kirke. Vårt første mål er å delta på salmekveld 19.februar sammen med salmedikteren Eyvind Skeie. Om du er interessert i å synge med oss, hører vi gjerne fra deg. Det er en fordel om du har korerfaring,og helst også leser litt noter.

Kontakt dirigent Synnøve Seibt for mer info.

Synnøve Seibt