Kampen kirkes kammerkor

Er du vår nye korsanger?

Koret har sprunget ut av korgruppa "Kampensangerne", og er menighetskoret for voksne her i Kampen. Vi er ca 12 sangere, fordelt på 4 stemmer. Flere av våre sangere synger også i andre kor, så koret er også åpent for deg som ikke kan få nok korsang! Til tross for strengt smittevern og begrensning på øvelser, gjennomførte vi flere arrangement i fjor- blant annet Egil Hovlands Allehelgensmesse for kor, orgel, blåsere, prest og menighet. Et annet høydepunkt var "9 lesninger før jul", der vi koste oss med å synge engelske carols. Vi samarbeider ofte med Kampen kirkes pikekor. Vi har allerede begynt semesteret, men vi har ennå plass til flere sangere. 7.november skal vi fremføre Allehelgensmessen igjen- og julekonserten "9 lesninger før jul" kommer søndag 19.desember. Vi synger i tillegg på utvalgte gudstjenester i løpet av året. Vi øver annen hver tirsdag fra kl 20- 21.30. Interessert?

Kontakt dirigent Synnøve Seibt for mer info og prøvesang.:

Synnøve Seibt