Kampen kirkes kammerkor

Trenger du et kor å synge med i Stavanger? Prøv Kampen kirkes kammerkor!

Fremføring av Schuberts messe i G-dur sammen med pikekoret og solister

Kampen kirkes kammerkor er koret for voksne her i Kampen. Koret består for tiden av ca 10 sangere, fordelt på 4 stemmer. Vi er i alderen ca 30 år- 65 år, og vi har et klassisk repertoar. Flere av våre sangere synger også i andre kor, så koret er også åpent for deg som ikke kan få nok korsang! Egil Hovlands Allehelgensmesse for kor, orgel, blåsere, liturg og menighet står på programmet i høst- et flott verk som vi har sunget før, og som er lett å være med på for deg som kanskje ikke har sunget i kor på en stund. Et annet høydepunkt er "9 lesninger før jul", der vi koser oss med å synge engelske carols. Vi samarbeider ofte med Kampen kirkes pikekor. Vi begynner semesteret tirsdag 13.september, og har  plass til flere sangere.  Allehelgensmessen kommer søndag 6.november kl 11.00, og  "9 lesninger før jul" fremføres på gudstjenesten 18.desember. Vi synger i tillegg på utvalgte gudstjenester i løpet av året. Vi øver annen hver tirsdag fra kl 20- 21.30 i oddetallsuker. Oppstart er 13.september. Interessert?

Kontakt dirigent Synnøve Seibt for mer info og enkel prøvesang.

Synnøve Seibt