Velkommen som konfirmant 2021

Du er hjertelig velkommen som konfirmant i Kampen menighet! Vi håper konfirmasjonstiden hos oss vil gi deg viktig bagasje for livet og anledning til å finne ut hva du tror på og hvilke verdier du vil bygge livet ditt på.
Les mer og meld deg på til konfirmasjon hos oss.

I løpet av konfirmanttiden vil du få være med på undervisning, delta i gudstjenester og være med på sosiale happenings sammen med de andre konfirmantene og konflederne i Kampen. Du vil lære mer om hvem Jesus er, hva det vil si å tro og hva det vil si å leve som en kristen!

Kampen menighet er en del av samarbeidsprosjektet «Konfirmant i sentrum». Som konfirmant i "Konfirmanttiden i Sentrum" får du være med på kjekke linjer sammen med konfirmanter fra andre menigheter. Dette opplegget er i tillegg til opplegget i Kampen, men opplegget i Kampen er slanket noe slik at det til sammen ikke skal bli mer enn det har vært før.

Opplegget går ut på at du er med på en linje (/aktivitet), som du velger i påmeldingen. For å lese mer om hver enkelt linje se https://konfirmantistavanger.no/

Når du melder deg på som konfirmant velger du tre aktiviteter i prioritert rekkefølge, men det er bare en aktivitet du skal være med på. Vi kan ikke love at du får førstevalget ditt, for alle aktivitetene har en begrensing på plasser. Husk og lese innhold og tidspunkt for linjene nøye slik at det ikke kolliderer med andre fritidsaktiviteter du har. Hvis det er viktig for deg å komme med en du kjenner, avtal at dere velger det samme og skriv at du ønsker å komme med den personen.

Altså: Konfirmantopplegget som konfirmant i Kampen består både av lokalt opplegg i Kampen kirke og en valglinje sammen med andre konfirmanter fra de andre menighetene som er med i prosjektet.

NB: Påmeldingsfristen er 1.september!

Betalingen for konfirmantåret betales i år til to separate mottakere. Egenandel for selve undervisningsåret er på 650 kroner - dette skal til Kampen menighet. I tillegg kommer det en egenandel til aktiviteten konfirmanten blir tatt inn på (maxpris her er 500 kr).

Første samling for konfirmantene er torsdag 15.oktober 2020 kl 1400-1600. Fredag 16.oktober kl 1800-2000 blir det kick-off og bli kjent kveld. Søndag 18.oktober presenteres konfirmantene på gudstjenesten. Flere datoer kommer i egen e-post for de som melder seg på.

Konfirmantpåmelding

Kontakt: