3. kl: Tårnagenthelg


Liker du å løse mysterier? Følge spor og utforske sammen med andre?

3. klassinger i Kampen menighet inviteres til å være med på Tårnagenthelg i kirka. (De sover hjemme!)
Tårnagenthelg 2021 gikk av stabelen i januar i samarbeid med Stokka kirke. Dato og påmeldingskjema for neste års Tårnagenthelg kommer her på nettsiden så snart semesterplanene blir lagt.
 

Kort info om helgen:

Barna skal være agenter. Vi har agentopplæring der vi øver på å skjerpe alle sanser! I løpet av ettermiddagen får agentene prøve seg på ulike oppdrag. Vi skal utforske kirka sammen, og "snuse" litt i bibelen. Vi ser etter spor og symboler. Kirka kan være litt mystisk, akkurat som troen!

Tårnagenthelg er et opplegg utarbeidet av Den Norske Kirke i samarbeid med Søndagskolen Norge, som er et av flere tilbud i kirkas trosopplæring. Rundt om i Norges kirker er det mange barn som gjennom året får være med på Tårnagenthelg.

Søndagen er vi med å forberede gudstjenesten som begynner klokka 11.00. Etterpå er tårnagenter og familien invitert til å være med på kirkekaffe, og den pleier å være ekstra god denne søndagen!

Ved påmelding husk:

navn og adresse
navn på foresatte + telefon + epost
beskjed om behov for tilretteleggning (allergier eller annet)
Det er minst to voksne med hele Tårnagenthelgen, barna får mat og vi har mange ulike aktiviteter.

Dersom mange 3.klassinger melder seg på, etterlyser vi "englevakter". Det betyr at vi spør foreldrene om å stille en time eller to som medhjelpere. De har ikke ansvar for opplegget, men er med for å sikre at alle barna blir "sett" og har det greit.

Vil du vite mer?

Du som er voksen kan se mer på nettsidene tarnagenthelg.no. Opplegget vi har utarbeidet i Kampen er tatt fra ressursene på disse nettsidene.

Under: 1) Tårnagenter klare for symboljakt ute. 2) Vi "ser" med hendene 3) Agentene lager kake til kirkekaffen 4) Agent lager fisk 5) Masse symboler som vi tegnet på kirkegolvet 6) Noen kler seg ut som skikkelig agent 7) Om å gjøre å lage høyest tårn!

  

  

Tilbake