5. kl: Gratulerer med jubileet!

10-årsgaven fra Kampen kirke til alle 5.klassinger er kanskje verdens mest solgte bok: Det nye testamente.

Hvert år inviteres 5.klassingene til å få verdens mest solgte bok, Det nye testamente, i gave fra Kampen kirke. Det året du starter i 5.klasse er det 10 år siden du ble født.
Vi sier GRATULERER MED 10 ÅRS JUBILEET og inviterer til to ting:

5.klassesamling
Etter skoletid, ca 1.5 timer
Pizza, fortellerstund, lære om boka og slå-opp-konkurranse med premier!
5.klassingene får Den nye testamente
Familien er spesielt invitert tilkirkekaffen denne søndagen!

"Gratulerer med jubiléet" 2020 gikk av stabelen 6. og 9.februar (Såmannssøndagen). Vi legger ut dato for neste år og info om påmelding i siste del av høstsemesteret.

Dette skjer:
Det nye testamente kalles ofte  "Godt nytt". På samlingen snakker vi om hva som er spesielt med boka, vi ser på kart og vi lærer å finne fram i den.
Vi øver vi på bibelvers som de som vil kan være med å lese i gudstjenesten!

Invitasjon
5.klassinger i soknet som er registrert døpt eller "tilhørig" i Den Norske kirke på bakgrunn av en av foresattes medlemskap, får invitasjon i posten i forkant av arrangmentet. Del gjerne med venner - alle er velkommen uansett ståsted!

Spørsmål?
Ring gjerne Beate på telefon 99 56 86 11

Under ser du noen glimt fra "Gratulerer med jubiléet" de siste årene.