Vurderer du dåp denne våren?


Vurderer du eller dere om barnet deres skal bæres til dåpen denne vinteren eller våren? På grunn av korona har mange valgt å utsette dåpen til det blir "bedre tider". Her kan du lese mer om tilbudet vi har om dåp i Kampen denne vinteren og våren!

Akkurat nå når denne artikkelen skrives (14.januar) er vi i Norge og Stavanger inne i en nedstengningsperiode. Gudstjenester og andre kirkelige arrangement er avlyst for en stund for å bidra i dugnaden for å begrense smitte. 

Det du kanskje ikke visste, var at det fortsatt er mulig å få dåp i kirken! Pr i dag (14.01) er det kun lov med 10 gjester i dåpen, inkludert dåpsbarnet. Men om ikke alt for lenge vil det nok gradvis åpnes opp og vi kan etterhvert samle flere.

Dersom vi etterhvert feks for lov til å være enten 20 eller 50 på gudstjeneste, kan jo en løsning være at dere får ha en egen dåpsgudstjeneste på søndagen etter den ordinære gudstjenesten. Flere familier valgte denne løsningen i høst. 

Men hva med dåpsselskapet etterpå, spør du kanskje? Det er alltid kjekt med dåpsselskap, men kanskje kan en løsning være å ha selve dåpen nå og selskapet en gang senere på våren? 

Denne våren tilbyt vi lørdagsdåp for de som av ulike årsaker syns det er vanskelig å få til dåp på en søndag. Datoen er lørdag 24.april kl 1100. Til denne dåpsgudstjenetsen kan det melde seg flere, slik at det er flere barn som døpes i samme gudstjeneste. Du melder deg på som vanlig under fanen "Dåp-Vigsel-Gravferd" dersom du ønsker denne løsningen. 

Velkommen til dåp i Kampen!

Tilbake