Lys Våken 26.-27.november 2022


Helgen 26.-27. november inviterer vi 5. klassingene i Stokka sokn og Kampen sokn til en felles opplevelse i kirka. Vi skal blant annet spise pizza, ha kino i kirka, lære en dans, høre bibelfortelling og flere andre kjekke aktiviteter!

Barna skal få være med å feire kirkens nyttår, natt til 1. søndag i advent. Denne feiringen kalles Lys Våken. Arrangementet foregår i hele Norge og er en del av trosopplæringen i Den norske kirke.

Oppmøte er kl. 1800 i Stokka kirke. Vi sover over i Stokka kirke og spiser frokost sammen søndag morgen. Etter frokost transporteres Kampen-barna til Kampen kirke, og er med på adventsgudstjenesten søndag formiddag. Barna fra Stokka er med på adventsgudstjenesten i Stokka kirke.

Vi behøver en del voksne som er med og drar lasset sammen. Foreldre/foresatte blir fordelt på ulike oppgaver der det trengs voksent mannskap. (bl.a. nattevakt, lage mat, servere og rydde, være tilstede i miljøet som voksenperson, bistå med pepperkakebaking osv.) Mer info om dette kommer senere.

Hvis deres barn har behov for oppfølging eller tilrettelegging som vi trenger å vite noe om, gi oss beskjed om dette.

Påmeldingsfrist er søndag 13. november.

NB! Begrenset antall plasser.

Dere som melder dere på innen fristen prioriteres.

Deltakeravgift på kr. 150,- betales på vipps.

merk betalingen «Lys Våken og barnets navn».

Vipps nr. for Kampen-barna er: #644915

Dersom noen har utfordringer med å betale, vær vennlig å gi oss beskjed. Vi har ordninger for slikt. Økonomi skal ikke være avgjørende for å kunne være med.

PS. Underveis på Lys Våken vil det bli filmet til en fellesfilm som kan brukes på søndagsgudstjenestene rundt omkring i Stavanger-kirkene. Hvis noen ønsker å reservere seg mot å bli filmet, gi beskjed.

For å melde på barnet, klikk her!

Vi ønsker hjertelig velkommen til kirken!

Vennlig hilsen

Klara Borud, menighetsarbeider og 
Marthe Østerud Primstad, sokneprest i Kampen

Tilbake