Bli tårnagent!


Går du i 3.klasse? Bli med på tårnagentsamling i Stokka kirke lørdag 4.februar! Påmeldingen er åpen.

Er du glad i oppdrag og mysterier?

Meld deg som tårnagent i dag! Påmeldingen finner du HER!


Tårnagent er en del av kirkens trosopplæring! Vi skal løse oppdrag og utforske kirkens hemmelige rom og tårn, gjennom rebuser, mysterier, formingsaktiviteter og lek. Det blir også servert mat og lørdagsgodt! Det finnes tårnagenter i kirkene i hele landet, og vi håper at du har lyst å bli en av dem! Ved innsjekk oppgir du kodeordet #kirketårn. Da mottar du ditt agentkort og blir tildelt et agentnummer. Du lærer om fingeravtrykk/fotavtrykk og spor, og blir litt kjent med kirka!

 

Hvor og når? Vi møtes i Stokka kirke lørdag 4. februar kl. 15, og på familiegudstjeneste søndag 5. februar kl. 11 om du hører til i Stokka Kirke. Hører du til Kampen kirke blir det gudstjeneste 19.februar kl.11 i Kampen. På lørdag er vi ferdige kl. 18. Opplegget er et samarbeid mellom Kampen menighet og Stokka menighet.

 

Agentutstyr: Ta på mørke klær, solbriller og lommelykt. Inne- og uteklær.

 

Englevakter: For å kunne gjennomføre arrangementet er vi avhengige av voksne til å være til stede i kulissene og bistå med matservering, og evt. andre ting. Vi trenger 3 foreldre! For øvrig: Arrangementet er gratis.

Vi gleder oss til å treffe dere!

Mvh Oddvar, Klara og Gaute


Har du spørsmål? Ta kontakt med Oddvar på mail: on573@kirken.no eller tlf.:51840400

Tilbake