Super Lys Våken!


Gjengen som var med på Lys Våken i Kampen holdt koken til langt på natt. Humøret var likevel på topp da det ble søndag og adventslysene skulle tennes

Ja! Vi blir med som miniledere neste år!
Ingen tvil. Lys Våken i Kampen ble knallkjekk også i år. En god, liten gjeng var sammen fra tidlig lørdag ettermiddag. Vi lagde lykter før de tre konfirmantlederne lærte bort Lys Våken-dansen. Vi hadde "sniken" ute i mørket, og på festmiddagen spiste vi Etiopisk mat!

Tema for Lys Våken denne gang var Kirkens Nødhjelps arbeid i blant annet Etiopia. Barna hadde med frukt og godteri til en super fruktkurv som vi loddet ut på Kirkekaffen. Det ble nesten 2000 kroner som nå går for å hjelpe andre!

Vi bakte også lykke-kaker. Eller kanskje gledes-kaker? I alle fall skrev flere av deltagerne små hilsener og bibelvers som ble lagt inni kakene. Vi lagde også stilige kremmerhus-kurver. På gudstjenesten strømmet både store og små til det lille treet der kurvene hang, for oppi lå kakene!

Skjedde det mer? Ja! Du kan se noe av det på bildene under.
Om ett år er det de som går i 5.klasse nå sin tur: Velkommen da til å bli med på Lys Våken-adventsnatt for sjetteklassinger i Kampen kirke!

Tilbake

Del