Dåpsskolen starter opp 3.mars


Jakub og Beate er klare til å ta i mot alle 1.klassinger som vil være med på årets dåpsskole. Meld på her!

Forming, sang, fortelling og lek. - Dåpsskolen i Kampen er noe av det kjekkeste vi gjør, sier Beate som har vært med på dåpsskole hele fem ganger før. - Det er liksom litt spesielt å vandre av gårde fra skolen til kirka, barna blir fort en "gjeng". Så er det noe eget ved det å undre seg sammen over de store mysteriene i livet, legger hun til.

SEKS TIRSDAGER I MARS/APRIL
Våren 2020 er dåpsskolen i Kampen lagt til tirsdager i mars og april. Vi starter opp første gang  rett etter vinterferien:  tirsdag 3.mars kl 13.00 - 15.00. De neste samlingene er tirsdag 10.mars, 17.mars, 24.mars, 31.mars, og så en tirsdag etter påske:  4.april. Vi avslutter med å få dåpsskolediplom i gudstjenesten søndag 19.april. Da er dåpsskolebarna og deres venner og familie er spisielt invitert.

Vi henter og bringer til Kampen SFO, og er på plass der rett etter at det har ringt ut fra siste time. Det vil si at selve opplegget i kirka ikke starter før ca 13.15.


GÅ RETT TIL PÅMELDINGSSKJEMA HER
Frist:
Påmelding innen mandag 2.mars 2020.

Du kan gjerne dele invitasjonen her

For hvem?
Alle som går i 1.klasse er velkommen til Kampen kirkes dåpsskole. Invitasjon sendes barna som er registrert medlemmer i den norske kirke og som bor i Kampen sokn. Barn som ikke er døpt er mer enn velkommen til å bli med så vi oppfordrer gjerne til å dele informasjon med venner. Opplegget er GRATIS.

Barn som får invitasjon i posten og sokner til Eiganes eller Byfjord skole, kan enten bli med på dåpsskole hos oss, eller de kan bli med på dåpsskolen i enten Tasta eller Stokka menigheter. 

"Jeg vil kommer hit HVER dag!"

​​Beigeistrede og glade tilbakemeldinger har det  vært mange av på dåpsskolen de siste årene. Vi legger vekt på at barna skal få utfolde seg og møtes på som den de er. I tillegg til mat og lek, er hovedpoenget i dåpsskolen at barna skal få møter med det hellige: vi har lystenning og en liten rituell åpning hver gang, vi hører og undrer oss over noen bibelfortellinger, og vi avslutter med en velsignelse. Barna lærer noen av sangene vi synger på den avsluttende gudstjenesten, og noe av det vi lager stilles ut i kirka. Andre ting får de med seg hjem.

Er dette noe for din 1.klassing? Bruk det elektroniske påmeldingsskjemaet over. Husk å skrive om det er spesielle behov vi bør vite om, og om barnet skal hentes/bringes til SFO på Kampen.

Spørsmål?
Kontakt Beate Dagestad på telefon 99 56 86 11, eller bd785@kirken.no

Under ser du noen glimt fra dåpsskolen i Kampen de siste årene!

  

  

  

  

 

Tilbake

Del